Szanowny wychowawco!
Nie pisz nam maila, że szukasz pracy, bo my to wiemy.
Po prostu wejdź w oferty pracy i wyślij CV!!!

Opinie

Na tej stronie możecie napisać opinię o swoim wychowawcy lub kierowniku z którym spędziliście wakacje. Napiszcie co wam sie w nim najbardziej podobało, co sprawiało, że kolonie z nim były udane. Jeśli jednak coś wam nie pasowało, również możecie to zaznaczyć w opinii.

Dodaj opinie »

Przeglądaj opinie

Kamil Snacki #5:
Dodał(a): Kamil Snacki | Miejsce pobytu: Teresin | Termin: 2017-09-01-2017-08-03
Witam serdecznie, Potrzebujemy pilnie kierownika kolonijnego dla 50 osobowej grupy w terminie 1-3 września w miejscowości Teresin (woj. Mazowieckie). Proszę o przysłanie swoich propozycji na maila : kamil@uphotel.eu
Darek Mechla #10:
Dodał(a): dariusz mechla | Miejsce pobytu: Zakopane | Termin: 2031-07-20-2009-08-20
Polecam znakomitego pedagoga wychowawce pana lukasza gniazdiwskiego indywidualne podejscie do kazdego z osobna mily uprzejmy zyczliwy do rany przyloz czlowiek ja nic na jego temat zlego nie moge dodac pelen profesjonalizm pod kazdym wzgledem
Kasia . #1:
Dodał(a): Katarzyna Zielonka | Miejsce pobytu: Mikoszewo | Termin: 2016-08-17-2016-08-30
BIURO PODRÓŻY KON TIKI Miałam okazje współpracować z biurem raz i szczerze nie polecam. Przez cały wyjazd razem z resztą kadry musieliśmy dopominać się o umowy, które przyszły po tygodniu z błędnymi danymi osobowymi. Pomimo wielu telefonów do biura umów poprawionych nie zobaczyliśmy, mieliśmy je poprawić ręcznie. Kolejnym faktem jest zwrot kosztów podróży, jaki organizator gwarantuje podczas rozmów przed umówionym wyjazdem. I tutaj również problemy z komunikacją. Termin wypłaty należności odkładany a poniedziałek i tak przez kilka tygodni, do tego stopnia, że właściciel przestał odbierać telefon. Ogólna ocena bardzo negatywna, nie polecam pracy nikomu w tym biurze.
Asia xxxx #1:
Dodał(a): Joanna Panicz | Miejsce pobytu: Modrzewie, k. Goleniowa | Termin: 2014-05-29-2014-05-29
Jako instruktor i wychowawca kolonijny - niestety, nie doszło do podjęcia współpracy ze stadniną koni w Modrzewiu. Najpierw spytałam, czy oferta aktualna (poszukiwano wychowawcy) i na jakie turnusy. Po bardzo miłej rozmowie zostało ustalone, że Państwo są mną zainteresowani (mam także kurs instruktora tańca i wieloletnie doświadczenie w tej dziedzinie) i że na drugi dzień skontaktujemy się, aby ustalić zasady współpracy. Musiałam bowiem w swojej pracy ustalić urlop bezpłatny, żeby móc pojechać na 3 turnusy. Wstępnie ustaliłam w pracy, że będę potrzebowała urlop bezpłatny, wyrażono zgodę, więc zadowolona poinformowałam Państwa, że będę dyspozycyjna. Zero odzewu. Na drugi dzień nie odbierają (dalej) telefonu. Znalazłam stronę www, znalazłam drugi tel. kontaktowy - dodzwoniłam się do Mamy Pani, z którą czyniłam ustalenia. Od Tejże z kolei dowiedziałam się, że mniej więcej zna sprawę i że się ze mną skontaktują wieczorem. I że turnusy raczej tylko 3 będą, bo nie wiadomo, czy będzie zainteresowanie kolejnymi 2. No i dalej cisza. Trzeciego dnia znowu dzwoniłam, tym razem żaden telefon nie odpowiada. Więc napisałam smsa z prośbą o kontakt, gdyż muszę poczynić dalsze ustalenia w pracy. No i dostaję smsa zwrotnego, że Pani w Niemczech (stąd nie odbiera) i że nie będzie mną zainteresowana, gdyż potrzebuje kogoś wcześniej i na całe wakacje. Nie podoba mi się takie nieładne traktowanie - można było od razu poinformować, że sprawa została przemyślana, wolą kogoś z bliska etc. Brak kontaktu, pomimo wyraźnego ustalenia, ignorowanie mojego zaangażowania (urlop bezpłatny to bardzo ważna decyzja, a co gdybym już go załatwiła?) skreśla dla mnie taką współpracę. Nie polecam nikomu, zalecam ostrożność w ustaleniach. Żądajcie od początku wglądu w umowę, gwarancji turnusów, bo możecie, niemal jak ja, zostać "na lodzie". Strona www stadniny -> http://jazdykonne.com.pl/ Ogłoszenie -> http://www.wychowawcy.pl/praca_oferta,100.html
aneta sajek #1:
Dodał(a): ANETA SAJEK | Miejsce pobytu: llore de mar | Termin: 2013-07-30-2013-08-09
szkoda ze nie ma opcji w ocenie "0" poniewaz pani ktora byla moja wychowaczynia w hotelu samba zepsula mi caly wyjaz, w sumie nie tylko mi ale polowie grupy, nam zakazywala wszystkiego nici z nocnej zabawy a sama w klubie tropics co noc chodzila bardzo pijana... bardzo pozdrawiaja panią Dominikę Wycisło pokoj 129 i 110. MAMY WIELKA NADZIEJE ZE NIGDY NIE BEDZIEMY MIELI JUZ OKAZJI SIE SPOTKAC :*

1

Najnowsze opinie

Jacek napisał(a) o
Jacek Herjan:
"Mazury= yacht klub Bielsko-Biała z bazą w kozini..."
Gabrysia sz napisał(a) o
Anna Urbaniak:
":)..."
dariusz mechla napisał(a) o
dariusz mechla:
"Posiadam uprawnienia instruktora strzelectwa I sam..."

Najnowsze na forum

Nasi partnerzy:

Strona główna | Współpraca

Copyright © doneta.pl